Ruff & Stuff

Om oss/Kontakt

Ruff & Stuff
Backavägen 10
790 15 Sundborn
070-238 01 94

Org. nr. 731004-7167
Moms/Vat. nr. SE731004716701
Godkänd för F-skatt

BankGiro: 5169-9668
Swish: 123 087 98 74

E-post: info@ruffostuff.se

Ruff & Stuff, va-kullan, din virtuella assistentkulla, virtuell assistent, distans, distansjobb

Hej!

Mitt namn är Anki och jag bor på Backavägen i utkanten av Falun. Det hela började med att jag ville blogga om mitt intresse för vårt hus och visa för mina nära och kära, därav blev namnet på bloggen/webbshopen “Huset på Backavägen” (länk till min gamla blogg).

Efter en tid när intresset fanns för att köpa mina saker bytte jag namn till Ruff & Stuff. Sortimentet varierar och man kan alltid höra av sig om ni önskar något speciellt som inte finns i butiken just nu.

Mitt stora intresse är inredning, återbruk, loppis, gamla hus och ting och att pyssla så varför inte prova på om någon annan kan vara intresserad av det jag skapar?

 

Jag är även en jäkel på administration m.m. som jag tänkte dela med mig av genom en annan del i företaget: Ruff & Stuff, VA-kullan som en virtuell assistent, den virtuella assistentkullan (som den dalkulla jag är).

Jag jobbar online hemifrån och är därför platsoberoende. Behöver ni lite hjälp eller mycket hjälp, det är upp till er.

–> Länk till Ruff & Stuff, VA-kullan

MITT HEM
0
Scroll to Top