Om oss/Kontakt

Ruff & Stuff
c/o Virtuella Assistentkullan AB
Backavägen 10
790 15 Sundborn
070-238 01 94

Org. nr. 559317-3510
Moms/Vat. nr. SE559317351001
Godkänd för F-skatt

Swish: 123 254 54 57

E-post: info@ruffostuff.se

Ruff & Stuff, va-kullan, din virtuella assistentkulla, virtuell assistent, distans, distansjobb

Hej!

Mitt namn är Anki och jag bor på Backavägen i utkanten av Falun. Det hela började med att jag ville blogga om mitt intresse för vårt hus och visa för mina nära och kära, därav blev namnet på bloggen/webbshopen “Huset på Backavägen” (länk till min gamla blogg).

Efter en tid när intresset fanns för att köpa mina saker bytte jag namn till Ruff & Stuff. Sortimentet varierar och man kan alltid höra av sig om ni önskar något speciellt som inte finns i butiken just nu.

Mitt stora intresse är inredning, återbruk, loppis, gamla hus och ting och att pyssla så varför inte prova på om någon annan kan vara intresserad av det jag skapar?

 

Jag är även en jäkel på administration m.m. som jag tänkte dela med mig av genom en annan del i företaget: Virtuella Assistentkullan (som den dalkulla jag är).

Jag jobbar som assistent online hemifrån och är därför platsoberoende. Behöver ni lite hjälp eller mycket hjälp, det är upp till er.

–> Länk till Virtuella Assistentkullan

MITT HEM
0
Scroll to Top